AMUA TV

Thuisstudie Visagie

Ben je verzot op make-up en experimenteer je dagelijks, maar wil je graag de juiste technieken leren om efficiënt een prachtige smokey-eye te creëren, je model of jezelf een glowy look te geven en een echte pro in visagie te worden? Schrijf je dan snel in voor de thuisstudie Visagie en word een echte make-up artist!

videoRelatedCourses

Herborist, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Geneeswijzen, Visagie Allround - MUA

Thuiscursus Schoonheidsspecialiste

Ben je gepassioneerd door alles wat met beauty te maken heeft en wil je hier dolgraag je beroep van maken? Leer dan alles over gelaatsverzorging, manicure en pedicure, lichaamsmassage en -ontharing en word beauty-expert!

videoRelatedCourses

Beauty Consultant Allround, Gelnagels, Kapper, Natuurlijke Cosmetica, Schoonheidsspecialist, Visagie Allround - MUA

Thuiscursus Florist

Wil je professioneel boeketten leren maken, bloemen binden tot spectactulaire pronkstukken op tafel en je eigen bloemen- en plantenzaak openen? Leer er dan in de cursus Florist alles over en start professioneel in hoofd- of bijberoep!

videoRelatedCourses

Florist, Florist Bruidsboeket, Herborist, Hovenier Tuinverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Geneeswijzen, Natuurvoeding

Thuiscursus Herborist

Natuurlijke remedies zijn steeds populairder als alternatief voor verschillende geneesmiddelen tegen vaak voorkomende kwaaltjes. In plaats van je lichaam vol te steken met chemische middelen, wordt gezocht naar een gezonder en minder invasief alternatief in de vorm van kruiden. Leer alles over dit interessante thema in de cursus Herborist!

videoRelatedCourses

Alternatief dierentherapeut, Alternatief Voedingsdeskundige, Herborist, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Geneeswijzen, Natuurvoeding

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0