AMUA TV

Switchgarantie

Wees altijd zeker van je keuze! Maak gebruik van onze handige Switchgarantie wanneer het jou past. Wisselen van locatie, van startdatum, lesmethode of je cursusgeld overdragen aan een vriend of familielid? Het kan allemaal!

videoRelatedCourses

Financieel Manager, Grafisch Vormgever Allround, Digitale Fotografie Allround, Boekhouden Basis, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Samen veilig terug naar school!

Ontdek in dit filmpje welke maatregelen wij als school nemen tegen Corona en wat wij van onze studenten verwachten. Zo ben je steeds voorbereid en gaan we allemaal terug veilig naar school!

videoRelatedCourses

Eventmanager, Illustrator, Medisch Secretariaat, Digitale Fotografie Allround, Personal Coach

Vernissage van Jimmy Bollaerts

Op vrijdag 23 maart 2018 stelde fotograaf Jimmy Bollaerts zijn nieuw werk voor aan het grote publiek in onze Antwerpse campus. De vernissage "THE CINEMATIC PHOTOGRAPIC EXPERIENCE" was een samenhang van beelden, licht, geluid en geur. Heb jij ook een project gepland en zoek je nog een geschikte eventlocatie? Kijk dan zeker eens op schooltehuur.be.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Basis, Studio- en Portretfotografie

Webdesign

Volg een cursus websdesign

videoRelatedCourses

Web Design HTML5 and CSS3, Grafisch Vormgever Allround, Webshopbeheerder

Oud-student Digitale Fotografie (Allround)

Sophie Wils studeerde Digitale Fotografie (Alllround) aan het Centrum Voor Avondonderwijs. Na haar opleiding specialiseerde ze zich in vastgoedfotografie. Ze is nu de trotse eigenaar van www.vastgoedfoto.be. In haar job komen de modules Lightroom en Landschaps- & Architectuurfotografie elke dag van pas. Volgend jaar zou Sophie nog graag de cursus Filmen met je spiegelreflexcamera volgen. Wat een bezige bij!

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Filmen met spiegelreflexcamera, Landschaps- en Architectuurfotografie, Lightroom

Opleiding Photoshop

Volg de opleiding Photoshop en leer alles over de bewerking van foto's en afbeeldingen. Jij gaat keer op keer voor een feilloos resultaat. Een echte must voor elke fotograaf en voor elke grafisch vormgever!

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever Allround, Illustrator, InDesign, Photoshop voor Fotografie, Photoshop

Opleiding Personal Coach

Heb jij een passie voor sport en beweging? Ga dan aan de slag als professioneel sportcoach! Met de opleiding Personal Coach begeleid jij sporters, atleten en teams naar absolute topprestaties en persoonlijke records. Helemaal jouw ding!

videoRelatedCourses

Personal Trainer Expert, Personal Coach, Sportfysiologie, Sportpsychologie

Opleiding Medisch Secretariaat

Medische terminologie, patiëntendossiers, de sociale zekerheid,... In de opleiding Medisch Secretariaat leer jij alles wat je nodig hebt om snel een nieuwe job te vinden in een ziekenhuis of dokterspraktijk. Jij laat de administratie en het patiëntencontact op wieltjes lopen! 

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Boekhouden Basis, Medisch Secretariaat

Opleiding Grafisch Vormgever

Wil jij creatief aan de slag gaan met programma's als Photoshop, Illustrator en InDesign? Wil jij je helemaal uitleven in de reclamewereld, professionele logo's ontwerpen voor bedrijven of prachtige illustraties maken voor oneindig veel doeleinden? Krijg dan hier alles in je mars om te starten als grafisch ontwerper!

videoRelatedCourses

Photoshop, Creatief Ontwerpen, Grafisch Vormgever Allround, Illustrator, InDesign

Opleiding InDesign

Wil jij professionele grafische ontwerpen leren maken met het programma InDesign? Dan ben je hier aan het juiste adres! Brochures, tijdschriften, commercieel drukwerk of zelfs e-books? Jij leert het allemaal!

videoRelatedCourses

Illustrator, Grafisch Vormgever Allround, InDesign, Photoshop

Opleiding Illustrator

Vectors leren maken doe je in de opleiding Illustrator! Met dit superhandige programma kan je je ontwerpen onbeperkt vergroten of verkleinen, en dat zonder kwaliteitsverlies. Niet verwonderlijk dus dat dit programma enorm veel toepassingen heeft in marketing, branding, reclame, print en nog zoveel meer.

videoRelatedCourses

Illustrator, Photoshop, Grafisch Vormgever Allround, InDesign

Opleiding Life Coach

Mensen professioneel begeleiden en coachen naar een gelukkiger en voldaner leven; dat is de roeping van een life coach. Voel jij je geprikkeld om je eigen coachingpraktijk op te starten, te runnen en met succes uit te bouwen? Schrijf je dan in voor de opleiding en start een nieuw avontuur!

videoRelatedCourses

Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Praktische Psychologie

Opleiding Photoshop

Wil je foto's professioneel leren bewerken met het programma Photoshop? Je eigen Instagram-account next level maken? Of je grafische skills bijschaven om een job te scoren in een reclamebureau? Ontdek dan hier alle tools, mogelijkheden en geheimen van Photoshop!

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever Allround, Illustrator, InDesign, Photoshop

Opleiding Boekhouden

Heb je boekhoudkundige kennis nodig voor je werk, je eigen financiën of voor je (toekomstige) zaak? Dan is deze opleiding perfect voor jou! Stap voor stap leer je hoe je je eigen boekhouding op een deskundige manier voert. Belangrijke begrippen, een makkelijke boekhouding, slimme keuzes en onontbeerlijke info; dat is wat jij kan verwachten.

videoRelatedCourses

Boekhouden Basis, Bedrijfsbeheer, Financieel Manager

Opleiding Interieurstylist (Basis)

Heb jij een passie voor interieur en design? Wil je meer weten over stijlen, decor of accentkleuren en er misschien ook professioneel mee aan de slag gaan? Dompel jezelf onder in de wereld van interieurstyling!

videoRelatedCourses

Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist - Homestaging, Interieurstylist Basis, Interieurstylist - Gevorderden

Opleiding Elektricien

Geboeid door de bouwsector, door elektriciteit, en projecten waar je direct resultaat ziet? Heb je er al aan gedacht om elektricien te worden, maar weet je niet welke opleiding je moet volgen, of geen tijd of zin om terug naar school te gaan? Dan is deze cursus de oplossing voor jou.

videoRelatedCourses

Aannemer, Elektricien, Onderhoudstechnicus

Cursus HR-Management

Heb je mensenkennis en wil je graag een sociale job waar je de juiste persoon aan de juiste vacature kan koppelen, of je collega's op de werkvloer kan motiveren om elke dag het beste van zichzelf te geven? Dan is werken in HR écht jouw ding en deze opleiding jouw sleutel tot succes.

videoRelatedCourses

Management Basis, Bedrijfsbeheer, HR-Manager

Cursus Digitale Fotografie

Heb je een professioneel fototoestel waarmee je unieke foto's wil nemen, maar weet je weinig over de instellingen van je camera, de juiste kadrering, belichting, en het belang van diafragma en sluitertijd? Dan is de cursus Digitale Fotografie écht iets voor jou!

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Portretfotografie, Studio- en Portretfotografie

Opleiding Praktische Psychologie

Geïntrigeerd door menselijk gedrag? Volg dan de cursus Praktische Psychologie! Je ontdekt wat mensen motiveert en tot actie beweegt. Je leert welke psychologische stoornissen er zoal bestaan en hoe je deze herkent. Allemaal kennis die je ongetwijfeld van pas komt in je job!

videoRelatedCourses

Stress- en Burn-outcoach, Creatieve Therapie, Psychologie van het Kind, Life Coach Basis, Praktische Psychologie

Opleiding Administratief Vastgoedbediende

Spreekt een job in de vastgoedsector jou aan? Zie jij het helemaal zitten om mee jouw steentje bij te dragen bij de verkoop van huizen, appartementen en handelsgebouwen? Doe dan hier alle nodige kennis op en solliciteer direct voor een job als administratief vastgoedbediende!

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Immocoach (Allround), Vastgoedstylist - Homestaging, Immofotografie

Opleiding Webdesigner

Zelf websites bouwen - van A tot Z. Klinkt dat als een droomjob? Schrijf je dan in voor de cursus Webdesign en ontdek hoe jij professioneel werkt met HTML en CSS. De juiste graphics, originele en unieke content, online formulieren, mobile responsiveness,... Jij krijgt het allemaal in de vingers!

videoRelatedCourses

Webdesigner HTML5 en CSS3, Webshopbeheerder

Opleiding Lightroom

Ben je fotograaf en wil je graag orde en structuur in je foto's aanbrengen, en ze tegelijk ook kunnen bewerken? Dan is Lightroom de oplossing die je zoekt! Dit handige programma kent na deze opleiding geen geheimen meer voor jou.

videoRelatedCourses

Photoshop, Grafisch Vormgever Allround, Lightroom

Cursus Bakker

Vroeg in de ochtend uit de veren om met je eigen handen vers deeg, brood en patisserie te maken voor je klanten; als dat geen prachtige ambacht is! Als bakker oefen je een van de oudste en meest pure jobs uit. De perfecte voorbereiding vind je hiervoor bij ons.

videoRelatedCourses

Bakker, Kok - Restauranthouder

Cursus Financieel Manager

Als Financieel Manager houd jij altijd de vinger aan de pols bij budgetten en allerhande geldzaken binnen je bedrijf, je afdeling of voor je project. Je houdt een gedetailleerd overzicht bij van alle verrichtingen en hebt een perfect zicht op de uitgaven en de inkomsten. Jij bent m.a.w. een must voor elke onderneming!

videoRelatedCourses

Businessmanager - Allround, Beleggen Basis, Boekhouden Basis, Bedrijfsbeheer, Financieel Manager

Cursus Portretfotografie

Wil je intrigerende portretten leren maken? Wil je te weten komen wat een foto uniek maakt en hoe je de ziel van iemand kunt vastleggen in een momentopname? Je ontdekt het allemaal tijdens de cursus Portretfotografie.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Food- en Beveragefotografie, Landschaps- en Architectuurfotografie, Portretfotografie, Studio- en Portretfotografie

Cursus Biersommelier

Als bier een passie voor je is en je dolgraag meer kennis opdoet om professioneel als echte bierkenner aan de slag te gaan... Dán is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Ontdek talrijke biersoorten in het land der bieren en deel je kennis met anderen!

videoRelatedCourses

Barista, Biersommelier, Sommelier, Theesommelier

Cursus Landschapsfotografie

Een prachtig landschap of gebouw in beeld brengen vereist kennis en vaardigheid om de adembenemende uitzichten die je met je eigen ogen waarneemt, over te brengen op een tweedimensionale foto. Hoe je dit precies aanpakt en waar je op moet letten om een spektakelfoto te trekken, zie je in de cursus Landschaps- en Architectuurfotografie.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Immofotografie, Landschaps- en Architectuurfotografie, Reportagefotografie

Cursus Fashionfotografie

Wil je je fotografieskills uitbreiden en modellen op beeld leren vastleggen? Tijdens de lessen Fashionfotografie ontdek je alle geheimen om prachtig werk af te leveren met je eigen spiegelreflex- of systeemcamera.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Fashionfotografie, Naaktfotografie, Studio- en Portretfotografie

Cursus Studio- en Productfotografie

Zet je vaardigheden als fotograaf helemaal op punt tijdens de lessen Studio- en Productfotografie. Je leert modellen en producten fotograferen terwijl je rekening houdt met belichting, compositie en achtergrond.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Fashionfotografie, Food- en Beveragefotografie, Studio- en Productfotografie

Cursus Sommelier

Wil je een echte wijnkenner worden? Wil je smaken kunnen herkennen, de herkomst van een fles achterhalen en je klanten kunnen informeren over talrijke wijnsoorten en hun productie? Dan is de opleiding tot Sommelier wat jij zoekt!

videoRelatedCourses

Barista, Biersommelier, Sommelier, Theesommelier

Cursus Administratief Bediende

Wil je graag een onmisbaar spilfiguur op kantoor worden en zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als administratief bediende? Doe dan snel alle nodige kennis op in deze cursus, behaal je professionele diploma en solliciteer onmiddellijk!

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Vastgoedbediende, Boekhouden Basis, Mac voor Beginners, Medisch Secretariaat

Cursus Barista

Wil je overheerlijke koffie zetten, leuke latte art creëren en te weten komen waarop je moet letten bij de keuze van je bonen? In de opleiding Barista leer je alles over de kunst van het koffiezetten!

videoRelatedCourses

Barista, Biersommelier, Kok - Restauranthouder, Sommelier, Theesommelier

Cursus Event Manager

Zin om de handen uit de mouwen te steken en een evenement van A tot Z in goede banen te leiden? Aan onze school leer je hoe je van al je evenementen een groot succes maakt. Til je organisatietalent naar een hoger niveau met de cursus Event Manager!

videoRelatedCourses

Biersommelier, Time & Self-Management: don´t be busy, be productive, Eventmanager, Florist, Kok - Restauranthouder, Reportagefotografie, Weddingplanner

Cursus Social Media Marketing

Wil je leren hoe je Facebook, Instagram, Twitter en meer kanalen kan gebruiken om actief je bedrijf te promoten en je producten of diensten in de kijker te zetten? Leer dan alle prijktijkgerichte tips & tricks in de cursus Social Media Marketing zodat je ook online jouw omzet kan vergroten!

videoRelatedCourses

Facebook Professioneel, Instagram Professioneel, Optimaliseer je Linked-In, Digitale Marketing Allround, Marketing, Social Media Marketing

Cursus Copywriter

Wil je de geheimen kennen van een boeiende tekst? Wil je professioneel leren schrijven voor websites, reclame en kranten? Dan is de opleiding tot Copywriter helemaal op jou afgestemd. Schrijf je snel in, en leer schrijven als een pro!

videoRelatedCourses

Blogger (professioneel), Copywriter, Creatief Schrijven, Marketing

Cursus Bedrijfsbeheer

Wil je graag een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep, maar ontbreekt het je aan de nodige kennis aangaande de ondernemingsvorm, facturatie, BTW, boekhouding, financieel plan, etc.? Waar wacht je dan nog op? Ontdek er alles over in de cursus Bedrijfsbeheer en start succesvol jouw eigen business!

videoRelatedCourses

Businessmanager - Allround, Boekhouden Basis, Management Basis, Bedrijfsbeheer, Financieel Manager

Cursus Florist

Wil je prachtige boeketten leren maken voor allerlei gelegenheden, bloemen binden tot spectactulaire pronkstukken op tafel en je eigen bloemen- en plantenzaak openen? Leer er dan in de cursus Florist alles over en start professioneel in hoofd- of bijberoep!

videoRelatedCourses

Eventmanager, Florist, Tuinontwerper

Cursus Creatieve Therapie

Ontdek hoe je anderen mentale kracht, zelfvertrouwen of expressie kan geven met creatieve activiteiten. Muziek maken, schilderen, boetseren of tekenen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

videoRelatedCourses

Creatieve Therapie, Psychologie van het Kind, Life Coach Basis, Praktische Psychologie

Cursus Start Je Eigen Zaak

Wil je je eigen zaak oprichten als zelfstandige of in bijberoep en wil je dat meteen goed doen? In deze opleiding komt alles aan bod wat je moet weten om van je onderneming een succes te maken.

videoRelatedCourses

Boekhouden Basis, Management Basis, Bedrijfsbeheer, Financieel Manager, Marketing, Start je eigen zaak

Coachingopleidingen

Schrijf je in voor fenomenale, praktijkgerichte én deskundige coachingopleidingen!
Ga voor Life Coach, Kindercoach, Bedrijfscoach, Sportcoach, Relatiecoach, en zo veel meer! Word specialist en start je boeiende carrière!

videoRelatedCourses

Assertiviteitscoach, Bedrijfscoach, Stress- en Burn-outcoach, Kindercoach, Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Relatiecoach, Sportcoach

Cursus Tuinontwerper

Ga aan de slag met je groene vingers en je passie voor design: volg de opleiding Tuinontwerper! In deze opleiding focus je zowel op de esthetische als de praktische aspecten van tuinontwerp. Na de cursus ben jij dan ook klaar om elke tuin om te toveren in een echte Hof van Eden!

videoRelatedCourses

Florist, Tuinontwerper

Cursus Kok-Restauranthouder

Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? In de opleiding Kok-Restauranthouder leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar! 

videoRelatedCourses

Biersommelier, Kok - Restauranthouder, Sommelier, Theesommelier

Cursus Muziekproducer

Heb je een piekfijn muzikaal gehoor en voel je je als een vis in het water in een studio? Ben je creatief met songteksten en niet vies van een beetje mixwerk? Dompel jezelf dan onder in de wereld van muziek met de opleiding Muziekproducer. Wanneer je deze opleiding afrondt, ben je helemaal klaar om als zelfstandig muziekproducer aan de slag te gaan.
 

videoRelatedCourses

Muziekproducer Basis

Cursus Vastgoedstylist (Homestaging)

Vastgoedstyling is een bekende marketingtechniek binnen de vastgoedbranche. Tijdens deze opleiding leer je hoe je je creativiteit de vrije loop laat bij het creëeren van een aantrekkelijk interieur. Je maakt kennis met tal van verschillende stijlen en krijgt tal van tips en tricks mee om een volledig interieur in geen tijd op te knappen en een ruim publiek van potentiële kopers aan te trekken!

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist - Homestaging, Interieurstylist Basis, Interieurstylist - Gevorderden

Cursus SketchUp 3D

SketchUp 3D is zowat het meest gebruikte programma voor het maken van 3D-modellen ter wereld. Na deze cursus maak jij creatieve en realistische ontwerpen van huizen, meubels en tuinen. Zo overtuig je je klant of werkgever. De combinatie van jouw inzicht, creativiteit en technische kennis zijn het recept voor succes.
 

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist - Homestaging, Interieurstylist Basis, Interieurstylist - Gevorderden

Cursus Professional Organizer

Een talent voor organisatie? Een oog voor orde en netheid? Volg dan de opleiding Professional Organizer en help je klanten bij het opruimen, klasseren en organiseren van hun persoonlijke omgeving én hun werkplek.

videoRelatedCourses

Professional Organizer

Cursus Kinderpsychologie

Ben je geïnteresseerd in de psychologie van het kind? Werk je in een kinderopvang of crèche en wil je meer inzicht krijgen in de leefwereld van kleine kinderen? Of heb je zelf kinderen? Dan is de opleiding Kinderpsychologie jou op het lijf geschreven!

videoRelatedCourses

Psychologie van het Kind, Praktische Psychologie, Praktische Psychologie (Gevorderden), Sportpsychologie

Opleidingen in Grafische Vormgeving

Wil jij creatief aan de slag met je computer om designs te maken voor flyers, posters of reclame? Wil je professioneel foto's leren bewerken in Photoshop, zelf websites leren bouwen of deskundig video's monteren? Dan hebben wij de opleiding die jij zoekt!

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever Allround, Illustrator, InDesign, Lightroom, Mac voor Beginners, Monteren en aftereffects, Photoshop voor Fotografie, Photoshop, SketchUp 3D, Webdesigner HTML5 en CSS3

Cursus Interieurstylist (Allround)

Zet jouw passie voor design en interieur om in een job: word Interieurstylist! In deze uitgebreide allround opleiding kom je stap voor stap alles te weten over de inrichting van panden en ruimtes. Interieurstyling, SketchUp 3D, homestaging,... Alles komt aan bod!

videoRelatedCourses

Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist - Homestaging, Interieurstylist Basis, Interieurstylist - Gevorderden, SketchUp 3D

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0