Make-Up

Make-Up

Lijkt het je geweldig om de bruidsmake-up van een bride-to-be te verzorgen of een door jou aangebrachte look op de catwalk voorbij te zien komen? Dan laat je je creativiteit met make-up volledig de vrije loop met een van onze opleidingen die focussen op de boeiende wereld van de Make-Up!

Met de door professionals samengestelde cursussen ontdek jij op een praktijkgerichte manier alle technieken voor een prachtige look. Van prachtige smokey eyes tot een coole retrolook… jij leert het allemaal en tovert ze in een handomdraai op ieders gezicht.

Selecteer jouw favoriete opleiding uit onze waaier aan professionele thuiscursussen, virtual classes en groepsopleidingen en schrijf je in. Zo kom je alles te weten over de wondere make-upkunsten en school je jezelf om tot een volleerd make-up artist die iedereen er op zijn best laat uitzien!

allSubthemesWithinTheme Make-Up

beSureOfYourFuture

Na je opleiding make-up, ligt de wereld aan je voeten. Wil je visagist worden op een filmset? Bruiden leren opmaken voor de grote dag? Of zie jij het helemaal zitten om te starten in de modesector? Je hebt ook de kans je eigen zaak te starten als zelfstandig make-upartiest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Behaal je diploma en breid je skills uit om een mooi portfolio op te stellen!

Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere make-upartiesten. Ze beheersen de technieken perfect en kennen hun vak door en door. Ik raad zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen. Zo leer je werken in een professionele omgeving en omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

Make-upopleidingen

trendsCapitalized

Het is voor make-upartiesten van cruciaal belang om mee te zijn met de laatste nieuwe trends. Die veranderen continu. Zoek daarom de juiste kanalen om je te laten inspireren. Instagram, Pinterest en YouTube laten je hier dromen. Maar wie weet, bepaal jij de trends binnenkort zelf wel!

Make-Up, hundredPercentOfTheTime

Cosmeticamerken zetten steeds vaker in op natuurlijke ingrediënten, afbreekbare producten en duuzame verpakkingen om zo de impact op het milieu te beperken. Bepaalde merken vervullen een voorbeeldrol en zijn volledig ‘zero waste’, wat betekent dat ze geen (plastic) afval meer creëren. Naast de aandacht voor het milieu, is er ook steeds meer aandacht voor dierenleed. Dierenproeven zijn not done en steeds meer merken maken hier een einde aan. De make-upindustrie hecht ook steeds meer belang aan diversiteit en inclusiviteit. De dagen dat make-up enkel voor vrouwen was, liggen dan ook ver achter ons. Merken hebben steeds meer oog voor etnische diversiteit, zowel in hun productaanbod als in hun reclamecampagnes. Deze belangrijke verschuiving raakte in een stroomversnelling nadat popster Rihanna in 2017 haar inclusieve merk Fenty Beauty op de markt bracht.

Ik schreef me in voor een basisopleiding, puur uit interesse voor make-up. De docent en de motivatie van mijn medestudenten deden me meteen dromen van een carrière als make-up artist. Het duurde niet lang voordat ik me inschreef voor de allround opleiding en werk maakte van mijn portfolio. Dankzij het uitstekende advies van de docenten heb ik nu mijn eerste grote opdracht te pakken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze make-upopleidingen zijn erg in trek bij onze studenten. De ene wil zichzelf beter leren opmaken, de ander heeft een professionele carrière voor ogen. Onze docenten zorgen ervoor dat je verschillende stijlen en technieken snel in de vingers krijgt. Succes verzekerd!

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • L’Oréal is het grootste en bekendste make-upmerk. Het bedrijf werd opgericht in 1909 door een Franse chemicus. Oorspronkelijk verkocht L’Oréal enkel kleurspoelingen voor het haar.
  • Ook de make-upwereld heeft zijn eigen celebs: onder andere Bobbi Brow, Pat McGrath, Tom Pecheux en Charlotte Tilbury hebben hun skills al lang bewezen en beïnvloeden de MUA’s van vandaag.
  • Als make-up artist houd je niet alleen rekening met de kledij die een model of klant zal dragen, maar moet je ook vooruit denken over de omstandigheden. Je wil dat je werk volledig tot zijn recht komt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0