Make-Up/Party and glam

Party and glam

Doe je klanten shinen met jouw make-up skills! Tijdens deze superpraktijkgerichte lessen ga je meteen zelf aan de slag en krijg je handige technieken aangeleerd met fabulous looks als resultaat!

voor fabulous looks

verbluffende technieken

les van topdocenten

extra make-upskills

grote troef in je portfolio

praktijkgerichte lessen

onmisbaar voor make-up artists

schitterende extra op je cv

de beste technieken

glitter & glamour looks


allCoursesWithinSubtheme Party and glam

party & glam make-up

Make-Up Artist Advanced

Make-Up Artist Advanced, cpProfessionWithFuture

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia

party & glam make-up

Brow and Lashstyling

Brow and Lashstyling, cpProfessionWithFuture

Echte beauty experts delen hun tips & tricks zodat je snel professioneel aan de slag kan.

availableVia

party & glam make-up

Dag- en Avondmake-up

Dag- en Avondmake-up, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Dag- en Avondmake-up en word een krak in je vak als Make-upartiest.

availableVia

Make-Up Artist, ga aan de slag als MUA en laat iedereen er stralend uitzien

Schrijf je in voor de cursus Make-up Artist en word veelzijdig MUA.

Make-Up Bridal, ga aan de slag en laat iedere bruid stralen

Schrijf je in voor de cursus Make-Up Bridal en start je eigen bedrijf.

party & glam make-up

Make-Up doorheen de jaren

Make-Up doorheen de jaren, een cosmetische tijdreis

De praktijk leren in de lessen, en rustig thuis de theorie doornemen?

availableVia

Make-up Event & Party, laat iedere klant schitteren

Verdiep je in make-up voor speciale gelegenheden en feestjes en word een nog betere MUA.


beSureOfYourFuture

Met een opleiding party & glam make-up kan je nog heel veel verschillende richtingen uit. Wil je visagist worden op een filmset? Bruiden leren opmaken voor de grote dag? Of zie jij het helemaal zitten om te starten in de mode- of eventsector? Je kan ook je eigen zaak starten als zelfstandig make-up artist. De mogelijkheden zijn eindeloos. Behaal je diploma en breid je skills uit om een mooi portfolio op te stellen.

Een trendy partylook in de vingers hebben is onmisbaar. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere make-up artists. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Steeds meer klanten willen het wel eens wat gewaagder en dan moet je als MUA altijd mee zijn met de laatste nieuwe trends! - employerSpeaks

party & glam make-up

trendsCapitalized

Het is voor make-up artists van cruciaal belang om altijd mee te zijn met de laatste nieuwe trends. Die veranderen constant, dus je moet de juiste kanalen zoeken om op de hoogte te blijven en je te laten inspireren. Volg enkele belangrijke beautyaccounts op Instagram of ga eens langs op een beurs over make-up.

Party and glam, hundredPercentOfTheTime

Steeds meer cosmeticamerken willen een bijdrage leveren voor een betere en gezondere wereld. Ze zetten volop in op natuurlijke en duurzame producten en verpakkingen om zo de impact op het milieu te beperken. Sommige producten zijn zelfs volledig ‘zero waste’ en laten geen (plastic) afval na! Er wordt ook vaker aandacht besteed aan dierenleed. Veel make-upproducten worden getest op dieren om bijwerkingen te bestuderen, maar daar maken steeds meer merken een einde aan.

Het is altijd mijn droom geweest om te starten als make-up artist. Ik volgde eerst een basisopleiding en daarna ook een opleiding party make-up. Dankzij de persoonlijke begeleiding van mijn docent heb ik de technieken supersnel geleerd en kreeg ik meteen opdrachten binnen. Ik schreef me zelfs al in voor een volgende opleiding: wimper- en wenkbrauwspecialist! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Zonder een degelijk portfolio kom je als make-up artist niet in aanmerking. Dat hebben onze studenten goed begrepen, want ze zijn stuk voor stuk even leergierig, enthousiast en gemotiveerd. Of het nu beginners zijn of ervaren professionals, iedereen heeft baat bij het leren van extra skills. Een goede partylook is echt wel essentieel als make-up artist. Onze docenten weten vanuit hun eigen ervaring perfect hoe ze hun studenten moeten sturen om enkel tevreden te zijn met het allerbeste.

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • L’Oréal is het grootste en bekendste make-upmerk. Het bedrijf werd opgericht in 1909 door een Franse chemicus. Oorspronkelijk verkocht L’Oréal enkel kleurspoelingen voor het haar.
  • Ook de make-upwereld heeft zijn eigen celebs: onder andere Bobbi Brow, Pat McGrath, Tom Pecheux en Charlotte Tilbury hebben hun skills al lang bewezen en beïnvloeden de MUA’s van vandaag.