Make-Up/Start to make up

Start to make up

Zin om meer te weten te komen over make-up en jezelf elke dag weer prachtig op te maken? Of ambieer jij een carrière als make-up artist? Schrijf je dan in voor een van deze basisopleidingen en leer toveren met make-up! Onze docenten leren je stap voor stap de beste technieken toepassen.

de beste technieken

les van absolute top

lessen voor beginners

stap voor stap uitgelegd

praktijkgerichte lessen

van beginner tot expert

jouw ticket naar succes

handige basistechnieken

waardevol diploma

voor de perfecte looks


allCoursesWithinSubtheme Start to make up

start to make-up

Make-Up Artist Advanced

Make-Up Artist Advanced, cpProfessionWithFuture

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

availableVia

start to make-up

Dag- en Avondmake-up

Dag- en Avondmake-up, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Dag- en Avondmake-up en word een krak in je vak als Make-upartiest.

availableVia

Make-Up Artist, ga aan de slag als MUA en laat iedereen er stralend uitzien

Schrijf je in voor de cursus Make-up Artist en word veelzijdig MUA.

Make-Up Basics, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Make-Up Basics en word een krak in je vak als Make-Up Artist.


beSureOfYourFuture

Met een basisopleiding make-up kan je nog heel veel verschillende richtingen uit. Wil je visagist worden op een filmset? Bruiden leren opmaken voor de grote dag? Of zie jij het helemaal zitten om te starten in de modesector? Je kan ook je eigen zaak starten als zelfstandig make-up artist. De mogelijkheden zijn eindeloos. Behaal je diploma en breid je skills uit om een mooi portfolio op te stellen.

Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere make-up artists. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Ik raad zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen. Zo leer je werken in een professionele omgeving en leer je omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

start to make-up

trendsCapitalized

Het is voor make-up artists van cruciaal belang om altijd mee te zijn met de laatste nieuwe trends. Die veranderen constant, dus je moet de juiste kanalen zoeken om op de hoogte te blijven en je te laten inspireren. Volg enkele belangrijke beautyaccounts op Instagram of ga eens langs op een beurs over make-up.

Start to make up, hundredPercentOfTheTime

Steeds meer cosmeticamerken willen een bijdrage leveren voor een betere en gezondere wereld. Ze zetten volop in op natuurlijke en duurzame producten en verpakkingen om zo de impact op het milieu te beperken. Sommige producten zijn zelfs volledig ‘zero waste’ en laten geen (plastic) afval na! Er wordt ook vaker aandacht besteed aan dierenleed. Veel make-upproducten worden getest op dieren om bijwerkingen te bestuderen, maar daar maken steeds meer merken een einde aan.

Ik schreef me in voor een basisopleiding, puur uit interesse voor make-up. De docent en de motivatie van mijn medestudenten deden me meteen dromen van een carrière als make-up artist. Het duurde niet lang voordat ik me inschreef voor de allround opleiding en werk maakte van mijn portfolio. Dankzij het uitstekende advies van de docenten heb ik nu mijn eerste grote opdracht te pakken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze make-upopleidingen zijn erg in trek bij onze studenten. De ene wil zichzelf beter leren opmaken, de ander heeft een professionele carrière voor ogen. Onze docenten zorgen ervoor dat je verschillende stijlen en technieken snel in de vingers krijgt. Succes verzekerd!

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • L’Oréal is het grootste en bekendste make-upmerk. Het bedrijf werd opgericht in 1909 door een Franse chemicus. Oorspronkelijk verkocht L’Oréal enkel kleurspoelingen voor het haar.
  • Ook de make-upwereld heeft zijn eigen celebs: onder andere Bobbi Brow, Pat McGrath, Tom Pecheux en Charlotte Tilbury hebben hun skills al lang bewezen en beïnvloeden de MUA’s van vandaag.
  • Als make-up artist houd je niet alleen rekening met de kledij die een model of klant zal dragen, maar moet je ook vooruit denken over de omstandigheden. Je wil immers dat je werk volledig tot zijn recht komt. Vraag dus even na welke belichting gebruikt zal worden op de catwalk of tijdens de fotoshoot, of check even welke kleur de das van de bruidegom heeft.