Doe ervaring op tijdens je studie

De opleidingen van AMUA bereiden je voor op een job als make-upartiest. Naast theorie krijg je ook praktische lessen waarbij je de belangrijkste technieken in de vingers krijgt. Om je vaardigheden extra aan te scherpen, krijg je de kans om een stage te lopen. Een stage is vrijblijvend, maar wel aangeraden voor wie graag al een eerste relevante werkervaring wil opdoen.

Een stage brengt je in contact met professionals en potentiële klanten uit de make-upwereld. Je leert hoe het er écht aan toegaat in de praktijk, ervaart klantencontact en krijgt meer inzicht in de sector. Daarnaast is een stage een grote meerwaarde voor je cv. Met je diploma op zak én een stage achter de rug onderscheid jij je gegarandeerd op de arbeidsmarkt.

bekijk de opleidingen

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Kies jij ervoor om een stage te lopen tijdens je opleiding? Super! Je gaat zelfstandig op zoek naar een stageplaats die aansluit bij de lesinhoud. Zodra je een stageplek hebt gevonden, bezorgt een van onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul samen met je werkgever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken je documenten zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat.

Hoelang jij stage loopt kies je zelf. Je hebt de kans tot wel 300 uren stage te volgen. De enige voorwaardige is dat jij je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo gebruik je je tijd nuttig en start je meteen als make-upartiest.

begin je stage


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0