Ontmoet ons

Hallo daar! Wij zijn het AMUA-team. Het is onze missie om jouw opleidingstraject zo vlot mogelijk te doen verlopen. Elke persoon binnen ons team draagt daar zijn of haar steentje aan bij. Ben je benieuwd naar wie wij zijn? Maak kennis met ons team!


De docenten

Ons docententeam bestaat uit ervaren make-upartiesten die stuk voor stuk aan het werk zijn in de sector. Dankzij hun jarenlange werkervaring geven zij je inzicht in hoe het er écht aan toegaat in de praktijk. Ze delen hun tips, tricks en geheimen voor een succesvolle carrière als professionele make-upartiest.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat steeds centraal tijdens je opleiding. De docenten geven je de kans om je creatieve grenzen te verleggen vanuit je eigen ideeën, interesses en persoonlijkheid. Zo leer jij je echt onderscheiden van je concurrentie. Benieuwd van welke MUA jij straks les krijgt? Maak kennis met onze docenten.

schrijf je in

Het intern team

Naast de docenten, werken er bij ons ook heel wat interne medewerkers. Dit team bestaat uit opleidingsconsulenten, copywriters, een grafisch team, een HR-team, een IT-team en boekhouders. Zij slaan iedere dag de handen in elkaar om jouw beaty-opleiding optimaal te maken.

Van de toegankelijke website tot de vriendelijke stem aan de telefoon, het AMUA-team wil je zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden zodat studeren aan onze academie voor jou een fantastische ervaring wordt. Wil je graag weten wie wat doet binnen onze organisatie? Maak kennis met ons intern team!

schrijf je in


interestsCarouselHeader