Onze missie

Bij AMUA volg jij kwaliteitsvolle opleidingen over boeiende thema's zoals make-up, hairstyling, wimper- en wenkbrauwstyling en schoonheidszorgen. Hieronder vind je een overzicht van wat je mag verwachten van de opleidingen binnen iedere categorie.


Make-up

Heb jij een make-upcollectie om U tegen te zeggen? Hou je ervan om nieuwe looks uit te testen? Ga jij altijd opgemaakt de deur uit? Dan ben jij een make-upartiest in hart en nieren! Of je nu houdt van een fox eye, een cat eye of een smokey eye, tussen de opleidingen uit het thema Make-up vind jij gegarandeerd dé opleiding voor jou.

Tijdens je opleiding krijg je les van ervaren MUA's die je de beste technieken aanleren. Komen we jou binnenkort tegen achter de schermen bij een modeshow of op de set van een nieuwe televisiereeks? De make-upindustrie is een glamoureuze wereld waar jij binnenkort deel van uitmaakt!

bekijk de opleidingen


Hairstyling

Kriebelen jouw handen bij het zien van een haardos waar werk aan is? Heb jij zin om wilde kapsels, baarden en wenkbrauwen voor eens en voor altijd te temmen? Help jij bad hair days voorgoed de wereld uit? Dan haal jij enorm veel voldoening uit een opleiding rond Hairstyling!

Een fotoshoot of een trouwfeest? Jij bent de geknipte hairstylist! Ervaren kappers en stylisten leren je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan in de kapperssector. Van complexe vlechttechnieken tot het plaatsen van haarextensions. Na je opleiding style je het haar van je klanten tot in de puntjes.

bekijk de opleidingen


Wimpers & Wenkbrauwen

Zijn jouw wenkbrauwen altijd on fleek? En je wimpers lang en vol? Maakt een wenkbrauwgel deel uit van je vaste routine en wijst elk haartje in de juiste richting? Met een opleiding uit het thema Wimpers & Wenkbrauwen ben jij helemaal in je element!

Wenkbrauwen geven het gezicht vorm. Met volle wimpers zie jij er extra verzorgd en wakker uit. Als wimper- en/of wenkbrauwstylist ben jij daarom cruciaal in de beautysector! Leer hoe je wimperextensions plaatst, hennabrows aanbrengt en wimpers lift als een echte professional!

bekijk de opleidingen


Schoonheidszorgen

Van gelaatsverzorging tot ontharingstechnieken: bij AMUA vind je een heleboel populaire opleidingen in de Schoonheidszorgen. Beauty professoinals leren je hoe de sector écht in elkaar zit. Zo tilt een diploma van onze school jouw carrière gegarandeerd naar een hoger niveau.

Dankzij innovatieve technieken voor anti-aging en facial lifting, schiet het zelfvertrouwen van jouw klanten meteen de hoogte in. Zij komen keer op keer terug voor een behandeling van jou! Wil jij de wereld een beetje mooier maken? Volg een schoonheidsopleiding en word een beauty expert!

bekijk de opleidingen

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0