Begin nu meteen

Een opleiding volgen met een drukke agenda is een uitdaging. Gelukkig maken wij het jou zo makkelijk mogelijk! Bij AMUA start je namelijk wanneer jij zelf wil dankzij onze verschillende startmomenten. Zo past jouw opleiding wél mooi in je schema en ben jij in staat vredevol te studeren, terwijl je je andere activiteiten blijft uitvoeren.

Stap één: de base

Net zoals bij een goede make-up look, begin je bij de base, oftewel: bij het kiezen van de juiste opleiding. Wij hebben een ruim aanbod aan beauty- en stylingsopleidingen, dus er zit altijd iets tussen voor jou. Wij zouden zeggen: take your pick, en maak je klaar om aan de slag te gaan!

kies je opleidingStap twee: complete the look

De tweede stap is het kiezen van je studiemethode. Schrijf jij je in voor groepslessen of virtual classes? Dan volg je één keer per week les op een vast lesmoment. Kies je bijvoorbeeld voor een opleiding van vijf lessen die start op een maandagavond, dan heb je vijf achtereenvolgende maandagavonden les. De extacte start- en lesdata voor onze opleidingen vind je in de cursusplanning. Kies snel jouw ideale startdatum!

Als je kiest voor een thuisstudie, maak je je eigen planning. Je begint wanneer je wil en hebt de kans online vragen te stellen aan je docent. Zo studeer je hoe en wanneer het jou uitkomt!

bekijk de studiemethodes

Stap drie: de finishing touch

Nu je je keuzes hebt gemaakt, is het tijd voor de laatste én de belangrijkste stap: je inschrijven! Zodra je betaling voltooid is, begint je opleiding en start jij met je nieuwe avontuur. Klaar om de arbeidsmarkt omver te blazen met jouw talent? Steek dan nu de handen uit de mouwen. Succes!

schrijf je in


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0