Nieuwe carrière

Behaal jij je diploma bij AMUA? Dan ben klaar om uit de startblokken te schieten! Dankzij onze efficiënte aanpak leer je tijdens je opleiding alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan in het werkveld. Je krijgt les van échte experts en ontplooit jezelf in een sneltempo tot een bekwame make-up artist.

Les van ervaren make-upartiesten

Alle docenten bij AMUA zijn ervaren professionals die dagelijks aan het werk zijn in de cosmetische sector. Aan de hand van hun jarenlange ervaring leren ze jou de praktische kneepjes van het vak. Wil je aan de slag gaan als zelfstandige MUA? Dan geven ze jou met veel plezier een heleboel handige starterstips.

Naast deskundige vakdocenten, draagt onze academie ook meerdere kwaliteitslabels. Hierdoor scoren onze waardevolle diploma's heel goed bij werkgevers. Wil jij snel aan een job geraken en uitblinken met je professionele vaardigheden? Schrijf je dan snel in!

schrijf je in

Focus op wat echt belangrijk is

Hoe je uitgroeit tot een succesvolle make-upartiest? Door te oefenen!. Onze opleidingen focussen op wat je écht nodig hebt. Je bent vrij van lange theorielessen, maar krijgt vakkennis en praktijk. Door de technieken veelvuldig in te oefenen ben jij in no time klaar voor je droomjob als professionele MUA!

Onze cursussen zijn zodanig opgesteld dat jij alleen de belangrijke informatie meekrijgt. Zo behaal jij snel je diploma en steek je meteen de handen uit de mouwen als make-upartiest.

kies je opleidingCreëer je persoonlijke stijl

Bij onze opleidingen ligt de focus op het doorgeven van vakkennis, maar ook op keuzevrijheid en creativiteit. De docenten pushen je om je creatieve grenzen te verleggen vanuit je eigen ideeën, interesses en persoonlijkheid. Zo leer jij je persoonlijke stempel drukken op je werk, wat essentieel is om je te onderscheiden van je concurrentie.

Jouw persoonlijke ontwikkeling, dat is waar het tijdens je opleiding allemaal om draait. Dankzij de wekelijkse opvolging door je docent maak jij grote sprongen vooruit. Zo ben je na je opleiding helemaal klaar voor een carrière als make-up artist!

start je carrière

interestsCarouselHeader