Hier moet je zijn

Onze campussen en secretariaten zijn strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Zo kom jij makkelijk bij ons terecht én assisteren wij jou makkelijk bij je opleidingstraject. Wil je weten waar jij straks op de schoolbanken zit? Of heb je een vraag en wil je persoonlijk geholpen worden? Kom dan langs op een van onze toplocaties, of bereik ons online!


Onze campussen

Kies jij voor een opleiding met groepslessen? Dan zitten jij en je medestudenten straks op de schoolbanken van een van onze prachtige campussen. Samen les volgen helpt je om gemotiveerd te blijven en informatie beter te absorberen. Benieuwd wanneer jouw favoriete opleiding start op een locatie bij jou in de buurt? Bekijk dan de cursusplanning.

schrijf je in

Onze secretariaten

Voor vragen, inschrijvingen en het inkijken van cursusmateriaal ben je welkom in een van onze secretariaten. Daar staan onze opleidingsconsulenten je met veel plezier te woord. Heb je keuzestress en nood aan persoonlijk studieadvies? Ook daarbij helpen we je graag. Spring gerust eens binnen tijdens onze openingsuren!

Onze secretariaten zijn makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Wil je weten hoe je juist tot bij ons geraakt? Meer info vind je op de pagina's van onze secretariaten in Antwerpen, Hasselt, Gent en Brussel. Zien we jou binnenkort verschijnen? Wij kijken er alvast naar uit!

contacteer onsOnze eCampus

Schrijf jij je in voor virtual classes? Dan volg je lessen via de eCampus op vaste lesmomenten. Je ervaart de voordelen van een groepsles, vrij van pendelen. Tijdens de virtuele lesmomenten heb je de kans om rechtstreeks vragen te stellen aan je docent, terwijl je de les volgt waar jij zelf wil.

Als je voor een thuisstudie kiest, maak je ook gebruik van de eCampus voor contact met je docent en om je online cursus te raadplegen. Download nu de app of bezoek de website!

naar de ecampus

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0