Zo werken wij

Omdat wij geloven dat iedereen op een andere manier leert, kies je bij AMUA uit verschillende studiemethodes. We zetten ze voor jou op een rijtje.

schrijf je in

Groepslessen

Groepslessen zijn interactieve lessen die doorgaan op in een klaslokaal op een van onze campussen. Daar krijg je de unieke kans om rechtstreeks vragen te stellen aan een échte make-upartiest. Die leert jou hoe het er precies aan toegaat in de praktijk en geeft je een exclusief inzicht in de sector. Ben je benieuwd van wie jij binnenkort les krijgt? Maak alvast kennis met ons docententeam.

Tijdens groepslessen leert je docent je alles over visagie. Daarnaast heb je ook de kans om ervaringen uit te wisselen met je medestudenten, wat zorgt voor leuke gesprekken en nieuwe vriendschappen. Organiseer gezamelijke studiesessies, wissel tips uit en motiveer elkaar om glansrijk te slagen voor het examen!

bekijk de groepslessen


Virtual classes

Wil jij groepslessen volgen, maar wil je vrij zijn van pendelen? Dan zijn virtual classes dé oplossing voor jou. Je volgt les op vaste momenten met een vaste klasgroep, maar de locatie bepaal je helemaal zelf. Het enige wat je nodig hebt, is een laptop met een goede internetverbinding.

Volg je virtual classes, dan geniet je van een unieke combinatie: je volgt lessen op afstand terwijl je wél in interactie staat met je docent en je medestudenten. Je stelt je vragen rechtstreeks tijdens de online les, van thuis uit. Dankzij ons digitaal leerplatform eCampus heb je bovendien altijd en overal toegang tot de leerstof.

ga voor de virtual classes


Thuisstudies

Wil jij het maken als make-upartiest? Dan moet je oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Door te doen krijg je de technieken écht in de vingers en creëer jij keer op keer de perfecte look. Daarom zijn al onze opleidingen praktijkgericht, ook onze thuisstudies. Op de theorie volgen telkens oefeningen die jij zelf thuis doet.

Na je inschrijving krijg jij meteen toegang tot ons online leerplatform eCampus. Wij sturen het cursusmateriaal binnen de 7 dagen naar jou op, terwijl jij alvast zelfstandig aan de slag gaat met de online tools. Heb je vragen over de leerstof? Stel ze gerust! Je krijgt een jaar lang online begeleiding van een echte make-up artist die binnen de 48 uur antwoordt op jouw berichten.

kies een thuisstudie


Zit jij graag in een klaslokaal of studeer jij liever in het comfort van je eigen huis? Bij AMUA kies je zelf wanneer, waar én hoe je studeert. Heb jij jouw ideale studiemethode gevonden? Schrijf je dan snel in voor je favoriete opleiding!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0