teachersHeading

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen jaren ervaring hebben als ondernemer binnen de beautywereld. Zij leren je de echte praktijk, zoals je die nodig hebt om meteen aan de slag te gaan in de schoonheidssector. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige MUA, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan AMUA? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Sabine Angely

gives courseTeachers Hairstylist in Gent andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Chloë Verhoene

gives courseTeachers Gelaatsverzorging in Gent andTeachersOverview 2 moreCourses

Sanne Tessely

gives courseTeachers Wimpers One-By-One in Gent andTeachersOverview 4 moreCourses

Stephanie Opt Roodt

gives courseTeachers Gelaatsverzorging in Antwerpen andTeachersOverview 4 moreCourses

Lynn Verstraeten

gives courseTeachers Gelaatsverzorging in Bruxelles / Brussel andTeachersOverview 4 moreCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0