teacherLabel

Dana Vierendeel

4 / 5
Dana heeft altijd interesse gehad in het menselijk lichaam en huid-/ lichaamsverbetering. 
In 2012 heeft Dana haar diploma schoonheidszorgen behaald en heeft sindsdien meteen in de sector gewerkt. Van het ontvangen van klanten bij haar thuis tot het meedraaien in een schoonheidssalon heeft zij steeds in bijberoep gewerkt. Na vele manicures, pedicures, lichaamsmassages en gelaatsverzorgingen focust Dana zich nu even op het lesgeven, hier bij ons, maar ook algemeen op sportvlak. Dus niet enkel kan zij haar klanten mooi maken, zij kan hen ook een stevige work-out geven! 
 
Dana heeft altijd interesse gehad in het menselijk lichaam en huid-/ lichaamsverbetering. 
In 2012 heeft Dana haar diploma schoonheidszorgen behaald en heeft sindsdien meteen in de sector gewerkt. Van het ontvangen van klanten bij haar thuis tot het meedraaie
readMore

Dana Vierendeel givesCourses

undefined

Schoonheidsspecialist

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 569.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0