teacherLabel

Goele Cuppens

4.5 / 5
 
Goele is de trotse oprichter van 'Go for elegance'. Een instituut met een divers aanbod gelegen te Oudsbergen. Ze is al vanaf ze een klein meisje was geïnspireerd door alles wat met schoonheid te maken heeft. Haar poppen moesten steeds een make-up sessie ondergaan. Haren werden geknipt en make-up werd aangebracht met balpennen. Goele volgde een voltijdse dagopleiding als schoonheidsspecialiste en specialiseerde zich in huidverbetering. Ze volgde ook nog diverse andere opleidingen als; henna brows, wimperlifting,... Haar instituut is meer dan schoonheid alleen. Je komt er tot rust, ontspant er en je mag er relativeren. Ze vindt het belangrijk om met kwalitatieve producten te werken om zo tot uitstekende resultaten te komen. Goele oefent haar job met veel passie uit en wil bereiken dat andere deze zelfde passie ontdekken.
 
Goele is de trotse oprichter van 'Go for elegance'. Een instituut met een divers aanbod gelegen te Oudsbergen. Ze is al vanaf ze een klein meisje was geïnspireerd door alles wat met schoonheid te maken heeft. Haar poppen moesten steeds e
readMore

Goele Cuppens givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0