teacherLabel

Claudia Maryns

4 / 5
Claudia is al meer dan 20 jaar werkzaam in de beautysector. Ze heeft haar eigen schoonheidssalon waar de nadruk hoofdzakelijk op huidverzorging en make-up advies ligt. Vandaag de dag gaat ze voluit voor haar passie als freelance visagiste. Naast bruiden, workshops, fotoshoots enz, deel ze ook heel graag haar kennis en beroepservaring met haar studenten. 
 
 
Claudia is al meer dan 20 jaar werkzaam in de beautysector. Ze heeft haar eigen schoonheidssalon waar de nadruk hoofdzakelijk op huidverzorging en make-up advies ligt. Vandaag de dag gaat ze voluit voor haar passie als freelance visagiste. Naast bruiden, workshops, fotoshoots enz, deel z
readMore

Claudia Maryns givesCourses

undefined

Make-Up Basics

Gent

nextStartingDate 09/10/2021

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Make-Up Basics.

€ 199.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Make-Up Basics09/10/202130/10/202113:3016:30Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0