Maak van jouw werknemers betere mooimakers

Speciaal voor jouw bedrijf bieden wij professionele bedrijfsopleidingen aan, om je werknemers bij te scholen in de schoonheidsbehandelingen die ze iedere dag uitvoeren. Zo garandeer je jouw klanten de hoogste kwaliteit. Bovendien worden al onze opleidingen gegeven door gedreven ondernemers die jarenlange ervaring hebben in de beautysector en die persoonlijk met jouw bedrijf aan de slag gaan om een gepast traject op te stellen.

MELD JE BEDRIJF AAN

Jouw online platform

Om het voor jou zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, werken we met een bedrijfsaccount waarop je jouw beautymedewerkers toevoegt en op de hoogte blijft van alle laatste updates. Je vindt er praktische informatie over curssusen op terug, net als een overzicht van je betalingen. Schrijf je dus snel in en til je beautybedrijf naar een hoger niveau!

SCHRIJF JE WERKNEMERS IN


Onze methoden garanderen kwaliteit

Al 15 jaar lang bieden we werknemers en werkgevers uit uiteenlopende sectoren de kans om hun prestaties te optimaliseren. Tal van bedrijven doen een beroep op onze professionele bedrijfscursussen. Al onze docenten zijn ondernemers die jaren ervaring hebben binnen de schoonheidssector. De opleidingen zijn door hen persoonlijk opgesteld aan de hand van beproefde trainingsmethoden en modellen met bewezen doeltreffendheid. Klaar om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en de nummer één te worden in de beautywereld? Kies dan snel een opleiding!

kies je opleiding


Bekijk enkele van onze populairste thema's en get down to business!

​​​​​​​

interestsCarouselHeader